FashionPuls - Informatii livrare si plata
Detalii livrare

FashionPuls.ro optimizeaza permanent costurile de livrare prin alegerea cea mai potrivita a modalitatii de transport

Livrare la domiciliu

Livrarea produselor in tara se efectueaza prin retelele de curierat rapid in maxim 2 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc: FAN Courier , Urgent Cargus , DPD sau alte companii de curierat agreate de societatea noastra din punct de vedere al sigurantei si costurilor reduse. Programul de livrari este intre orele 09:00 - 17:00 de luni pana vineri si 09:00-14:00 sambata.

Termenul de livrare este comunicat clientului de catre reprezentantul de vanzari al FashionPuls.ro dupa plasarea si confirmarea comenzii. In perioada sarbatorilor de Paste , de iarna ,sau a evenimentului Black Friday , durata maxima de procesare a unei comenzi poate creste pana la 7 zile lucratoare. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de FashionPuls fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de FashionPuls de la acest client.

Ridicare de la sediul firmei

Produsele se pot ridica si de la sediul Econcept Online SRL care gestioneaza magazinul online FashionPuls.ro , din Targoviste, str, Calea Bucuresti, bloc G9, scara 1, Parter

Urmarire livrare

Dupa plasarea comenzii si confirmarea de catre fashionpuls.ro va fi transmis clientului numarul de AWB cu ajutorul caruia puteti urmari traseul produsului pana la destinatie. Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original.

Costul transportului

Pentru produse cu valoare MAI MARE de 100 Lei (TVA inclus) = transport GRATUIT (*pentru localitatile aflate in aria de acoperire a firmelor de curierat)

Pentru produse cu valoare MAI MICA de 100 Lei : transport = 19 Lei (TVA inclus) (*pentru localitatile aflate in aria de acoperire a firmelor de curierat)

In cazul expeditiilor efectuate in alte localitati decat cele cuprinse in lista ariei de acoperire a retelelor de curierat se vor percepe separat taxe suplimentare de livrare in functie de distanta pana la cel mai apropiat punct de livrare

Tarif deschidere colet la livrare : Tarif = 6 Lei (TVA inclus)

Orice cumparator poate opta pentru verificarea coletului in momentul livrarii de catre curierat. In cazul in care produsul comandat nu se prezinta in perfecta stare, prezinta urme de lovire, sau alte probleme constatate vizual, il poate returna completand doar un simplu proces verbal de retur. In acest caz transportul este suportat de FashionPuls.ro Acest serviciu este disponibil atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Acest serviciu NU include verificarea starii tehnice a produselor, aceasta fiind acoperita de garantia de conformitate si garantia tehnica a produsului respectiv. Costul transportului acopera o deplasare la destinatia specificata de Dvs. Produsele sunt inmanate sigilate, alaturi de factura firscala si certificatul de garantie . Orice refuz al coletului il puteti face alaturi de reprezentantul firmei de curierat prin completarea unui proces verbal de constatare.

Modalitati de plata

Orice comanda efectuata pe FashionPuls.ro poate fi achitata astfel:

Numerar (Plata ramburs)

Puteti achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate la livrarea comenzii de catre curier direct la adresa Dvs.

Plata cu Ordin de Plata (OP)

Puteti plati si in mod direct prin Ordin de plata in lei (transfer bancar) in contul: RO76 INGB 0000 9999 0762 7041 ; Banca: ING , Beneficiar: SC ECONCEPT ONLINE SRL, Targoviste, CUI: 38776263, J15/116/2018 Daca ati optat pentru aceasta modalitate de plata, produsele vor fi livrate dupa confirmarea incasarii platii efectuate conform facturii proforme emise.

Logo ING

Plata cu CARD de debit sau credit on-line

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Econcept Online SRL foloseste platforma ING WebPay. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati ING WebPay. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata ING Tranzactia este procesata de ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti in numele Econcept Online SRL. Datele cardului dvs. nu sunt puse la dispozitia comerciantului. In cazul in care banca emitenta a cardului dvs. si cardul dvs. sunt participante in sistemul 3DSecure, in timpul tranzactiei veti fi invitat sa introduceti datele de autentificare pentru 3DSecure. Pentru detalii suplimentare despre procesare comenzii dvs. va rugam sa contactati Econcept Online SRL la numarul de telefon 0770 762 545 sau la adresa de email mailto:office@fashionpuls.ro